Porodične konstelacije

Ovo je terapeutski rad u kojem se bavimo tvojom istorijom, sagledavanjem i isceljenjem dela koji je emotivno najranjiviji u tebi.

Porodične konstelacije

Ovo je terapeutski rad u kojem se bavimo tvojom istorijom, sagledavanjem i isceljenjem dela koji je emotivno najranjiviji u tebi.

Svaka emotivna, stresna situacija koju smo imali u prošlosti ostavi traga na naše telo.


Porodične konstelacije su metod koji nam omogućava da na energetskom nivou rešimo problem koji nas dugo muči, koje se ponavlja, i ma koliko dugo radili da se on ukloni, on je i dalje tu. Može biti zdravstveni problem, problem porodične prirode, sa emotivnim partnerom, ili na ličnom nivou.

Svaka situacija koja je za tebe važna, izaziva nemir, bol, ili bilo koju drugu emociju koja ti se ne dopada, a ponavlja se, dobro je na njoj raditi kroz porodične konstelacije.
Obično ti problemi su naš kamen spoticanja ili nam ne dozvoljavaju da živimo život punim plućima.

Odakle problem dolazi?

Kada se problem ponavlja toliko dugo, i za nas predstavlja bolnu tačku, velika je verovatnoća da je i generacijski nasledjen. Moguće od mame i tate, ali često bude i od naših predaka. Zato su porodične konstelacije fenomenološki metod koji se bavi iceljenjem korena problema, i uspostavljanjem ravnoteže u porodičnom sistemu.

Kako izgleda proces Porodičnih konstelacija?

Porodične konstelacije su grupni rad u kojem učesnici biraju da li će da samo “učestvuju” ili će da rade svoj “lični rad”.
Čak i ako se ne radi lični rad konstelacije deluju na svakog učesnika.
Grupni radovi se rade samo uživo dok se individualni radovi mogu raditi i Online.

Online rad-individualni rad se zasniva na postavljanju ličnog rada, teme, koji se radi Online uz pomoć figurica koje koristimo kao predstavnike u radu.

Da li moram jasno da znam temu rada?

Meni kao konstelatoru je važno da znaš šta je to što te “boli”. Pre samog rada uvek se obavi razgovor kako bi temu jasno definisali zajedno, i odredili šta će biti tema rada.

Kada je vreme za Porodične konstelacije?


Postoje situacije koje bole, koje se ponavljaju, i više sa njima ne znamo šta ćemo. Kada ne postoje očigledni, objektivni razlozi za tako nešto. Ili kada mislimo da znamo razlog, a nemamo više snage da se nosimo sa životnim nedaćama. Prirodno je da se zapitamo zašto se to baš meni dešava, zašto je meni toliko teško u životu, ima li kraja?
Ovo je trenutak za lični rad.

Grupni radovi u Beogradu će biti 20. i 21. jula 

 

 • Vreme: od 10-14.30h.

 • Lokacija: Senjak

 • Broj učesnika na svakim Porodičnim konstelacijama je ograničen.

 • Za osobe koje žele da rade lični rad, važno je da naglase u emailu i napišu na kojoj temi žele da rade.

 • 20 i 21. jula po 4 osobe će moći da rade lične radove. Nataša će obavestiti pre same radionice učesnike koji će postavljati svoj rad.

  Cena:

 •  Učestvovanje 60e

 • Lični rad 90e

  Prijave na: [email protected]

   

Natašina reč

 

“ Svi mi koji smo odrasli na Balkanu nosimo preveliki teret svega. Posmatrajući samo ratove koje smo doživeli, posmatrajući živote naših roditelja i baka i deka, svima nam je jasno da je teret preveliki da bi ga i dalje prenosili na našu decu i generacije koje dolaze. Kako je to biti vidjen, dati sebi mesto koje ti pripada, imati kvalitetne odnose, živeti život punim plućima, osloboditi se tereta krivice i prevelike odgovornosti.
Prihvatiti sebe i biti dobro sa sobom.

Ovo su samo neke od tema, koje su duboko u svima nama. A sada je došao trenutak za drugačiji korak. Da se konačno stvari krenu postavljati na pravo mesto.
 
Vidimo se na porodičnim konstelacijama,
 
Nataša"

Zainteresovana si za Porodične konstelacije?

Za više informacija o ceni i dodatnim pitanjima popuni formu ispod.