Zašto se dešavaju teske situacije u životu?

Često ne možemo da shvatimo zbog čega nam se dešavaju loše situacije, loši trenuci, ne možemo da nadjemo razlog zašto se baš nama to dešava kada mi to nismo zaslužili, kada se trudimo da damo sve od sebe za za druge, da sve bude dobro, da nikoga ne povredimo. Tada bude teško da prihvatimo i objasnimo zašto se to baš nama desava. I onda  kada vam neko kaže to se dešava za vaše dobro, zbog višeg cilja… to bude naježi deo za prihvatanje.

Ima nešto što svaka osoba koja se nađe u teškoj, izazovnoj  životnoj situaciji treba ipak da shvati. To iskustvo kroz koje prolazite, vi ne dobijate kao kaznu, kako bi vam neko dao do znanja da niste dovoljno dobri ili da ne zaslužujete da budete srećni, već kao mogućnost da nešto promenite u svom životu. Da promenite svoj način razmišljanja, da promenite svoj odnos prema sebi, okruženju, da možda po prvi put u životu sebe stavite na prvo mesto.  Dakle suština je da dobijate priliku da nešto promenite. Sigurno će sad neko od vas da kaže, ali zašto sam dobila baš to, zašto nisam nešto malo blaže… zašto sam morala da se razbolim, zašto sam morala da se razvedem, zašto sam morala da dobijem otkaz… Ako budete iskreni prema sebi, spoznaćete da ste vi već imali milion i jednu opomenu, i situaciju u kojoj ste mogli da donesete odluku da nešto promenite. Milion i jednu situaciju gde  vam je telo davalo signal da je vreme za promenu. Ali znate šta je najvažnije u ovoj priči, ovo nisu momenti kada je vreme da kukamo, da osuđujemo sebe. Na taj način ništa nećete dobiti, biće vam samo  još gore, time ne pravite ni jedan korak i uz kukanje ostajemo na istom mestu gde smo bili. Upravo su ovo momenti za nove početke.

Sve što vam se dešava u životu je ipak posledica vaših odluka, koje ste donosili jer ste bili ljudti, jer ste bili u strahu, a možda ih niste ni donosili.  Ovo je tema koja je vrlo važna za sve žene.

Zato po prvi put organizujem  Webinar samo za žene, u kom ću dati svoju podršku i vetar u leđa ženama  na putu do ostvarenja njihovih ciljeva.  22.juna u 19h ONLINE  ću sa vama podeliti svoju priču, pričaću o svojim najvećim izazovima, počecima, kako sam se suočavala sa teškim situacijama i nastavila dalje. Zašto nam je podrška tolko važna, zašto odustajemo kada je nemamo. Zašto nam je sve teže da pronadjemo sebe izmedju svih obaveza koje imamo i zašto je lično ispunjenje danas stvar luksiza.

Webinar će biti u petak 22.juna u 19h, i trajeće do 21h.
Namenjen je svima vama koji želite da radite na sebi, donosite odluke, ne osustajete i otkrijete svoju suštinu.

 

More from Natasa Vukoje

Nova POČETNA GRUPA- September 2020.

OTVARAMO NOVU POČENU GRUPU KUNDALINI YOGE. Kundalini Yoga je yoga svesnosti, yoga...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *