WAKE UP radionica- Novembar mesec budjenja

najava (2)

Otkrivajući šta je to što zapravo volim, koje vežbe prijaju mom telu, kako kombinovati meditaciju i vežbe, leta 2012. godine osnovala sam WAKE UP koncept. On je kombinacija vežbi koje se rade dovoljno dugo, sasvim polako, uz pravilno disanje i meditaciju dolazi se do potpunog energetskog balansa. Cilj jeste da osvestimo šta je to što nama prija. Ne možemo svi istu vežbu raditi na isti način, zato je kroz Wake UP koncept pristup individualan, kako bi svako mogao da uzme maksimum za sebe.
Vrlo je bitno da naučimo kako da osluškujemo svoje telo, šta nam ono govori kroz odredjene vežbe, i samo tada smo u dosluhu sa sobom.

Drugi bitan segment WAKE UP radionice je MEDITACIJA. Koliko god sama reč bila mistifikovana, kao nešto što samo “posebni” mogu da rade,  kroz ovaj program cilj je da spoznate važnost meditacije na prvom mestu, kao najprirodnije stanje našeg bića. Način života u 21.veku nas četo odvlači na sve strane sem na onu koja je najpotrebnija, ka nama samima. Zato je vrlo bitno da zastanemo, da se umirimo, naučimo da slušamo naše telo, a pravi put ka tome je meditacija.

Kroz WAKE UP program dobićete neophodne informacije kako se približiti sebi, kako možete meditirati kod kuće, kako se najlakse osloboditi napetosti, stresa… I naravno, sve ono što i vi želite da znate, pitate, tu smo da razmenjujemo mišljenja.

Posebnu pažnju cemo posvetiti REKONEKCIJI, meditaciji i svim onim stvarima koje mogu učiniti Vaš život fantastičnim.

Druženje zakazujemo za nedelju 16.11.2014.god.
Zbog velikog interesovanja, radićemo u 2 grupe,  od 10-12h i druga grupa je od 17-19h.

Za dodatne informacije i prijave pišite nam na stranicama WAKE UP with Natasa Vukoje iFitness&Beauty centar.

Radujem se druženju.
Do nedelje, budite mi dobro, nasmejani u veseli.

Vaša N.

Be first to comment