Utisci o mentorskom programu- 8,10,13. Jun

Kako nam se novi MENTORSKI PORGRAM bliži želim sa vama da podelim neke od utisaka polaznica prve grupe. Ono što je meni izazov uvek jeste kako prilagoditi program osobama koje već imaju razvijen svoj posao, i ovim programom žele da ga unaprede i učesnicima koji startuju tek sa svojim poslom.

Prethodni MENTORSKI PROGRAM je obeležila fantastična energija, a ono što je najbitnije učesnice su bile vredne, odgovorne i odmah primenjivale sve što smo mi u lekcijama obradjivali.

Podeliću sa vama par utisaka od učesnica koje su već prisutne na društvenim mrežama, koje su već jednim delom radile online, i programom su samo još više definisale i iskristalisale svoje naredne korake.

 

Marija Milićević
HOMEPLACE & DOTERRA Balkan

“Dugi niz godina držim časove yoge i uvek mi je rad online bio dalek i nerazumljiv. Doba Korone me je zapravo gurnulo na ti mesto, morala sam da bih zadržala svoj posao i klijente preći na online platforme. Puno novina, nepoznanica.

Mentorski program je bio namenjen toj vrsti alata i dobila sam sve potrebne informacije koje su mi trebale ali isto tako i uvide da je i tako moguće. Jedno potpuno novo polje se otvorilo. Rad je bio dosta individualan, tako da sam imala prostora za svoje odgovore i mesta za strategiju svog načina poslovanja. Nataša mi je dala vetar u ledja i zaista hvala na tome.”

 

 

Ghana Kneževič
NLP trainer – Coach – Reiki majstor

” Najviše su mi koristili pojednostavljeni koraci koji se moraju preuzeti a u vezi sa promocijom konkretnog dogadjaja, percepcija procesa kojim se postepeno planirano razvija svijest ljudi o proizvodu/usluzi koju nudimo. Natašina nesebična podrška i savjeti za konkretne dileme-priceless  Zaista sam ovaj program iskoristila kao pogonsko gorivo za novi nivo pozicioniranja, ali prije svega pozicioniranja važnosti moje misije pa zatim pozicioniranja svega toga u online svijetu. Apsolutno sam odmah mogla da povežem sve sa svojim dosadašnjim iskustvom, broj pratioca je naglo skočio jer sam odmah dobila inspiraciju da se dam u testiranje!”.

 

Sandra Ristić
Astrolog – Astrologina Sandrina

“Najviše mi je koristilo što sam posle programa sigurna sa svojim odlukama. Posebno oko definisanja cena. Odlično si objasnila kako definisati proizvode i kako zamišljeno sprovesti u delo. Vratila si mi fokus. Rekla si mi ključnu stvar koja je bila vezana za odnos prema poslu već na našem prvom sastanku, koja me je trgnula. Iz toga sam zaključila da si dobro analizirala naš rad. Nekada je potrebno da nas neko protrese jer sitnice nas vode ka uspešnom poslovanju.

Zadovoljna sam programom jer sam dobila više nego što sam očekivala. Drago mi je jer si sa nama podelila svoju filozofiju poslovanja i objava na društvenim mrežama. Program mi je koristio da učvrstim svoje stavove, ali i da pokrenem nove programe u mom poslovanju. Pokrenula sam yt kanal, jer je to bio jedan od zadataka. Tako da mi je korisno jer sam pristupila još ozbiljnije kreiranju sadržaja.

Stečeno znanje sam mogla odmah da primenim, čak sam i menjala određene “navike”. Benefiti su već vidljivi. Dala si mi ideju za novu i drugačiju ponudu, koju ću uskoro ponuditi svojim ljudima.”

 

Sledeči MENROSKI PROGRAM JE  8,10,13. Juna.
OVDE možete pogledati više informacija o samom programu.

Prijave i info: natasawakeup@gmail.com

 

More from Natasa Vukoje

Full Moon radionica- 18. Decembar 20h-22h

Bliži nam se Nova Godina, I red je da je dočekamo kako...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *