Svake srede meditiramo zajedno od 21h

KYoga at Home - Kontrola

Grupa meditacija namenjena je svima Vama koji želite da meditaciju uvrstite kao deo vaše dnevne rutine na jedan poseban način kroz različite meditativne tehnike. Svake Srede od 21h- 22h u  Online Live času, upoznaćete meditaciju na jedan vrlo interesantan i poseban način. Sve češće se dešava da ljudi pomisle da meditacija nije za njih, da im treba neko posebno znanje, da je to samo stanje bez misli, da često ide baš teško i da se ne prolalaze u joj…
Zapavo meditacija je mnogo više od toga, i toliko različitih tehnika postoji da je samo pitanje da li ste pronašli ono što Vama zaista prija?

Grupa sredom praktikuje meditacije od 21h do 22h. Svi časovi su LIVE, i uz moje instrukcije prolazite kroz različite tehnike sve sa ciljem umirenja i čišćenja uma.

Ono što je cilj jeste da se u sred nedelje očistimo sve ono što smo skupili u toku nedelje i da se spremimo za narednu nedelju.  Na časovima radimo različite vrste meditacija aktivne, pasivne, kundalini, vođene meditacije, tehnike disanja, energetska isceljenja, sve ono što je neophodno da bismo našu energiju držali na jednom zavidnom nivou.

Ova grupa je idealna takodje za emotivne parove koji žele da prodube svoj odnos, upoznaju jedno drugo bolje, i prosto kroz duhovni  put zajedno rastu.

Za ovu grupu apsolutno nije potrebno nikakvo predznanje sem dobre volje i želje.

Ako ne budete na LIVE času, ne brinite, svaki čas ćete imati na raspolaganju 72 sata, da možete da ga ponovite više puta.

Članarina na mesečnom nivou za ovu grupu iznosi 60€.
Boj mesta u grupi je ograničen.

Prijave možete poslati na sledeću email adresu.

natasawakeup@gmail.com

Radujemo se druženju!

KYoga at Home - Kontrola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *