Rebirthing workshop- 18-19.januar Beograd

Sa najvećim zadovoljstvom organizujemo i najavljujemo prvu REBIRTHING radionicu u Srbiji, Beogradu. Dolazi nam učitelj KY iz Austrije  Satmukh Singh.

“Ponovno rodjenje” radionica je prava prilika da produbite vaše vežbanje KY i da proslavite lepotu samo-transformacije, puta ka vašoj najdubljoj istini i univerzalnom znanju. Koristićemo specijalne krije i meditacije da bi se pripremili za novu godinu koja počinje.

Ova godina 2020 (4) je pozvinica za da zakoračite u vaš neutralni um i otvorite vaše srce za nove vibracije. Ova godina je prilika da iskusite novi ukus društva i zajednice.
Mi smo napravljeni od triliona ćelija, nezavisnih organizama koji zajedno radeći dovode nas do života! Šta ih drži zajedno u harmoniji je naša svesnost, naše postojanje. Mi smo svedoci plesa ćelija. U telu, kada ćelije počnu da se diskonektuju od drugih ćelija, zovemo ih rak i on kreira dugoročne(i ponekad) neporavrljive štete našm telu. Kada je naše psihičko telo(5) koje je konstantna promena i adaptacija, zdravo društvo je flexibilnmo i može da se prilagodi. Ono odgovara brzo i prilagodjava se realnosti koja se uvek kreće. Društvo vremena Vodolije je bazirano na jakom osećaju sebe i pažljivo slušajuci sadašnji trenutak.
Kroz ovu radionicu, mi ćemo se povezati sa 5 vrlina opisanih u svetim spisima, hraneći identitet u  službi celine?
Kako mi možemo prihvatiti poziv života bez sumnje i osudjivanja. Nama treba JA(nase ograničeno ja) da bi smo u potpunosti učestvovali u životu i odradili našu ulogu.
Iz JA, mi  možemo prerasti u MI bez samoporicanja ili samoizdaje. Svi smo mi potrebni da napišemo bolju priču, bolje sutra. Nasa Zemlja plače, poziva nas da se skupimo zajedno i sa poštovanjem manifestujemo realnostnasih najviših vrednosti i uverenja. Ova radionica je za vas benfit, a i više od toga.
Zasto se priključiti radionici “Ponovno rodjenje“?
Alternativa za Belu Tantru, koja vam je potrebna za vas sertifkat level 1 teaching training.
Dubok meditativno i isceljujuće iskustvo.
Susret sa najdubiljim delom svog bića.
Drustveni dogadjaj i slavljenje zajednosti.
*Radionica se održava samo u zemljama u kojima ne postoji Bela Tantra.
Radionica je namenjena svima, bez obzira na nivo praktikovanja KY.
Potrebno je da ponesete belu garderobu, maramu da pokrijate glavu za vreme meditacije, yoga prostirku, ćebe za duboku relaksaciju.
Dan: 18. I 19. Januar
Vreme: Subota od 10-17h
Nedelja od 9-15h
Lokacija: Beograd
Učešče 2 dana:  140e- 120e( do 30.12)
Učešče 1 dan: 80-70e (do 30.12)
Prijave i više info:
natasavukoje333@gmail.com
Sat Nam.
N.
More from Natasa Vukoje

Online radionica Razgovori sa SOBOM

ONLINE RADIONICARAZGOVORI SA SOBOM   Osetiš da ti je potrebna dublja promena....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *