Razgovori sa sobom

kraj razgovori
Zarobljeni često izmedju onoga što bi trebali da uradimo, što se od nas očekuje, izmedju želja, ciljeva, zadataka zaboravljamo značaj prave komunikacije. Sve manje je onih sa kojima možemo iskreno da razgovaramo, podelimo naše najiskrenije emocije znajući da će one biti prihvaćene baš onako kako smo mi rekli. Damo jedan deo sebe u nadi da će nas razumeti, a onda dobijemo niz osuda, prekora, tudjih mišljenja koji su obično rezultat ličnog nesklada. I taj deo sebe smo bacilli…
Podelimo sa nekim nešto što je naše, taj neko zbog svojih problema, obaveza, drugog fokusa  nije uspeo da nas čuje na pravi način, I mi bivamo povredjeni. Isto je sa emocijama, idejama, planovima, entuzijazmom… Osetimo da sebe dajemo nekome ko ne zna šta će sa tim delom nas, I mi smo ti koji patimo.

Na tom putu mi samo srećemo poznanike. Prijatelji su oni koji stignu do vaše suštine, a I vi do njihove. Neko ko će se vama davati I neko kome ćete se vi davati. Neko ko neće pokušavati da vas menja, I neko koga ćete vi prihvatiti bas takvim kakav jeste. Da bi stigli do sudaranja dve suštine, u partneskim, prijateljskim, emotivnim odnosima, moramo da naučimo da komuniciramo. Da pričamo u prvom licu, o našim željama, potrebama, emocijama…kada to naučimo tako ćemo bolje razumeti I potrebe ljudi u okruženju. Zato je bitno na prvom mestu da počnemo da komuniciramo sa sobom. Ali na pravi način.

“Razgovori sa sobom” su radionice koje su namnjene svima vama koji želite da se manjate, rastete i da se razvijate. Svima vama koji želite da se oslobodite strahova, predrasuda, blokada koje vas sputavaju da živite život punim plućima.

Utorak 18.11. u 19.30 biće odrzana radionica na temu “Kako se nositi sa problemima I kako promeniti ugao posmatranja.”
Cilj je da naučimo kako jedan problem može prestati da bude problem samo ako promenimo ugao posmatranja. Ako naučimo da iz svake situacije izvučemo samo najbolje za nas, I naš život će dobiti potpuni smisao.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na br  064-8831819 ili putem maila info@natasavukoje.com

Be first to comment