Razgovori sa sobom- 12.13.14. Novembar

Razgovori sa sobom je program koji je idealan izbor ukoliko želite da završite ovu godinu na najposebniji način i da uradite nešto posebno za sebe. Cilj ovog programa je da u ovoj godini obradimo teme koje su najvažnije da na putu našeg duhovnog rasta i razvoja, i sve što nam više ne služi ostavimo u ovoj godini.
Teme kojima ćemo se baviti su: unutrašnje dete, karma, isceljenje prošlosti,intuicija,  samopouzdanje, verovanje u sebe, i ostvarenje ciljeva.

Na jedan vrlo posebna način uz intenzivni rad pokrenućete svoju energiju na najdubljem nivou. Program se sastoji iz tri intezivna dana u kojima se  vidjamo svakog jutra u 05:30 na LIVE času Kundalini Yoge, potom uveče na radionici koja je takodje ONLINE Live.
Kroz ceo program vas prati Nataša Vukoje sve u sa ciljem da napravite što veće korake uz pravu podršku.
Zora, pre izlaska Sunca je najbolje vreme za rad sa našim podvsenim delom uma, zato će časovi biti koncipirani tako imaju izuzetno jak uticaj na vaša uverenja koja imate.

Suština ovog programa jeste da u ovoj godini obradimo teme koje su često ključne za naš proces rasta na duhovnom putu i da završimo i ostavimo sve ono što treba da ostane u ovoj godini, kako bi ušli u novu godinu otvoreniji i spremniji za novu energiju i nove početke.

Ono što ovaj program izdvaja jeste to što ćete i posle programa imati dovoljn alata (meditacija, tehnika disanja…) koji ćete imati kao podršku ukoliko osetite da želite da i dalje nastavite da radite na odredjenoj temi.

Ceo program će Vam biti dostupan 7 dana, tako da možete da ga ponovite ili ukoliko ne prisustvujete na LIVE času da ga uradite naknadno.

Za ovaj program nisu potrebni nikakvi preduslovi, samo Vaša dobra volja i želja da za sebe u ovoj godini uradite nešto posebno i da udjete što spremniji u novu godinu.

Vreme: 12,13,14. Novembar
Mesto: ONLINE
Trajanje: Jutarnji čas 5.30am – 6.30am   – Večernja Live radionica od 20h-21h.
*Ceo program ćete imati na raspolaganju 7 dana.
Potrebno za program: Sveska i olovka. Prostirka na kojoj ćete da radite yogu. Internet konekcija.

Učešće: 126€ za uplate do 3. Novembra –  153€ za uplate posle 3. Novembra.

Za prijave i više informacija možete nam pisati na email:
natasawakeup@gmail.com

Radujemo vam se.

 

 

 

More from Natasa Vukoje

Radionica Punog Meseca- 26.Maj od 20h-22h

Puni Mesec u Maju donosi na izuzetno važnu energiju koja može bitno...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *