Pripreme za more uz Purity Box

Purity 1

Za mene pripreme za leto su već počele. Svake godine, moje letovanje se sastoji iz dva dela, prvi deo je kraj maja, početak juna i kraj avgusta. Nisam ljubitelj velikih gužvi, pa se trudim da i letovanje bude po mojoj meri. S obzirom da je polovina maja, vreme kada ja uskoro krećem na more i vreme kada Purity Box stize na moju adresu. Za vas koji se do sada niste upoznali sa celim konceptom Purity Boxa, možete pročitati u OVOM postu.
Kada sam otvorila majski BoX sve mi je mirisalo na leto. Drago mi je da je Purity posebno mislio na sve nas koji imamo kožu sklonu celulitu. Naravno, neko u manjoj a neko u većoj meri, ali svakako proizvod koji je privukao posebno moju pažnju je Biomedis serum za kožu sklonu celulitu.
Moram vam priznati da sam iznenađena činjenicom da sve mlađe devojke imaju veliki problem sa celulitom. Naravno, uz fizičku aktivnost, zdravu ishranu i kvalitetne prirodne preparate dolazi se do najvećih pomaka. Zato sam ja sve simpatije poklonila ovom serumu. Vrlo je bitno da naglasim da je potpuno prirodan, da u sebi sadrži ruzmarin, žalfiju, eukaliptus, bršljen, kajsiju i badem. Počela sam sa korišćenjem, biću uporna i javljam vam prve rezultate.

Sledeći proizvod koji je takodje odličan za vrele letnje dane su Papirići za matiranje kože. Oni su posebno značajni za sve vas koji imate probleme sa T zonom. Moje lice čundo reaguje na toplotu, pojačano se znoji i dobije sjaj koji se meni ne dopada uvek. Ovi papirići su odlični, već par dana ih koristim i mislim da ćemo ovog leta biti najbolji prijatelji 

Nikako ne smem da zaboravim da kažem, pored toliko proizvoda za negu, koji se dobiju u Boxu, uvek tu sledi i mali poklon za svaku damu. Ovog puta je to divna narukvica u boji lavande, fantastična za ovo leto. Nju proizvodi Sarah&Mom Jewllery.
Ovog puta su u kutiji 3 testera.

1. Nikelov Kokosov maslac ze telo sa šargarepom. On je za sve nas koji imamo suvu kozu. Kada sam ga nanela prvi put osetila sam dovoljno vlažnosti na prvom mestu. Meni je to vrlo bitno, jer sve kreme koje su mnogo masne, zapuše mi pore i nikako ne prijaju.
2. Kemis Pur Revival gel za umivanje. Mnogo pažnje posvećujem čišćenju lica, što mislim da je najbitnije u procesu nege. Džaba ako ste vi stavili najskuplju kremu, a lice pre toga niste dobro očistili. Posle skidanja šminke, nanela sam na lice gel i oprala ga. Odmah posle sam osetila da mi je celo lice nežnije i glatko. Daću ovom proizvodu još vremena da vidim da li će zauzeti vodeće mesto na mojoj polici.
3. Kemis Sublime noćna krema. Moram vam priznati da možda ovde nisam kompetetna da dam mišljenje, jer je moja koža na velikim temperaturama vrlo zahtevna. Imam suvu kožu pa sam osetila da je ova krema za moje lice malo jača. Možda zbog pojačanog znojenja, no već vidim da joj je mesto u neseseru moje sestre.

Odlično je kada imate sestru koja ima potpuno drugačiji tip kože od vašeg. Zato, ako mi nešto i ne prija iz celog Purity Boxa znam koga ću obradovati.
Još jednom, ako želite ovaj majski Purity Box, možete ga poručiti OVDE, samo znajte da je to do 22, maja, a onda očekujemo junski.
Tada ću se već vratiti sa mora da otvorimo junski BOX 
Javite mi kakvi su vaši utisci, i koji proizvod vam najviše prija.

Šaljem vam svima najlepši zagrljaj.
Vaša N.

222
333

444

555

Be first to comment