Meditacija za pozitivni um

 

U novom videu u ciklusu KYoga at home pažnju posvećujemo pozitivnom umu. Kada kažemo POZITIVAN UM mnogima je asocijacija budi pozitivan, misli pozitivno, a zapravo pozitivni um je povezan sa mnogo dubljim osećajem u nama koji imamo.

Svi mi imamo pozitivan, negativan i neutralan um, i svako od nas reaguje iz različitih aspekata u zavisnosti koji je um koliko razvijen. Mesec Oktobar i Novembar na energetskom nivou od nas će zahtevati da se okrenemo sebi, upoznamo sebe još bolje, prepoznamo slabosti i krenemo na put svoje duše.

Upravo zato Pozitivan um je vrlo važan u narednom periodu. On je taj koji nam daje radost, sreću i uživanje. Kroz pozitivan um otkrivamo našu suštinu, kreiramo, stvaramo… Da bi razvili naš pozitivni um vrlo je važno da razvijemo intuiciju, otvorimo naše srce i aktiviramo energiju pupka.

Na taj način uspostavljamo bolji protok energije u telu i u isto vreme aktiviramo tačke koje su povezane sa pozitivnim umom.

Meditacija se sastoji iz 3 dela. Vrlo duboka, i na poseban način zahtevna i suptilna u isto vreme. Najbitnije je da date sve od sebe, i koliko god da je zahtevno imajte na umu da na ovaj način dolazi do širenja svesti kroz predani rad.

Moj savet je da meditaciju radite 40 dana, svakog dana, u vreme kada vama odgovara.
40 dana je potrebno da bi biće krenulo da oseća prave benefite meditacije.
Svakako da možete da je radite i kada god osetite potrebu.

Cena meditacije: 30e

Za rentiranje meditacije možete pisati na: natasawakeup@gmail.com