Otvaramo novu Početnu grupa Kundalini yoge

 

Od 06. septembra počinje sa radom nova početna grupa Kundalini joge.  Svi časovi su ONLINE radoćemo jednom nedeljno, svakog četvrtka od 19h.

Princip fukcionisanja online je vrlo jednostavan, dobijete link na mail nekoliko minuta pre početka časa, kliknete na isti i automatski ste u sali sa nama. Svi časovi se rade uživo putem LIVE sreaminga, tako da ne postoji opcija naknadnih snimaka časa. Jedino što vam je potrebno jeste dobra internet konekcija.

Prednosti vežbanja online su velike. Kao prvo možete uštedeti na svom vremenu jer ne odlazite do određene lokacije, potpuno ste sami u svom prostoru, fokusirani isključivo na svoj osećaj, zatim,  nema izgovora da ne možete da stignete jer vežbate od kuće, ili bilo koje druge destinacije na kojoj imate internet. Možete vežbati sa lap topa, kompijutera, tableta, mobilnog telefona…

Redovnim praktikovanjem Kundalini joge  dobićete unutrašnju snagu i lakše ćete moći da otklonite posledice stresa. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolišete sebe, svoje misli i osećanja. Pomoći će vam da se oslobodite od strahova, loših navika, pomoći će vam da budete spokojni i da se osećate dobro i sigurno.

Prijave su u toku, javite se na mail natasawakeup@gmail.com za više informacija.

Da zajedno koračamo ovim putem.

Sat Nam.

Nataša

BWF 3

BWF5

 

 

 

 

Be first to comment