Nova početna grupa – 17.oktobar

Kundalini yoga je yoga svesnosti I prisutnosti. Ona nas vodi na put pomeranja granica, upoznavanja sebe i uklanjanja energetskih blokada.

Od 17. oktobra počinje sa radom nova početna grupa Kundalini joge.  Svi časovi su ONLINE radićemo jednom nedeljno, svakog utorka od 19h. Princip fukcionisanja online je vrlo jednostavan, dobijete link na mail nekoliko minuta pre početka časa, kliknete na isti i automatski ste u sali sa nama. Svi časovi se rade uživo putem LIVE sreaminga, tako da ne postoji opcija naknadnih snimaka časa. Jedino što vam je potrebno jeste dobra internet konekcija.

Prednosti vežbanja online su velike. Kao prvo možete uštedeti na svom vremenu jer ne odlazite do određene lokacije, potpuno ste sami u svom prostoru, fokusirani isključivo na svoj osećaj, zatim,  nema izgovora da ne možete da stignete jer vežbate od kuće, ili bilo koje druge destinacije na kojoj imate internet. Možete vežbati sa lap topa, kompijutera, tableta, mobilnog telefona…

Redovnim praktikovanjem Kundalini joge  dobićete unutrašnju snagu i lakše ćete moći da otklonite posledice stresa. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolišete sebe, svoje misli i osećanja. Pomoći će vam da se oslobodite od strahova, loših navika, pomoći će vam da budete spokojni i da se osećate dobro i sigurno.

Prijave su u toku, javite se na mail natasawakeup@gmail.com za više informacija.

www.natasavukoje.com

 

 

 

 

More from Natasa Vukoje

Full MOON radionica- 12.Novembar od 20h

Bliži nam se još jedan Puni Mesec. U mesecu Novembru će se...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *