Nega tela

kozmetika1
Uhvatila sam poslednje zrake sunca kako bih uspela da vam napišem nešto više o proizvodima za negu tela koje ja koristim. Kada sam krenula da pišem o hrani, prorodnim čajevima, dosta vas me je pitalo : A koju kozmetiku koristim??? Zato je i nastao ovaj post, kao izbor mojih omiljenih proizvoda za negu tela. Moram priznati da sam neko ko voli da istražuje kada su  u pitanju proizvodi za negu. Dosta sam toga probala, i probam i dalje u potrazi za onim što mojoj koži najviše prija.Zato sam odlučila, barem jedan post mesečno će se odnositi na negu lica i tela, kako bih vas obavestila o novim proizvodima koje sam probala.
Imam vrlo suvu kožu, zato mi je bitno da mi proizvodi potpuno odgovaraju. Volim da znam dosta o sastavu svih krema koje koristim. Zato, ako ste do sada niste sreli sa domaćim brendom MELLA cosmetic, pravo je vreme da odete do prve apoteke  Oaza Zdravlja. Njihovi proizvodi su prirodni, i ja im posebnu prednost dajem jer se prave kod nas 🙂
Uljani piling za telo sa mlevenim košticama masline, ekstraktima kamilice, nevena etarskim uljima lavande i mandarine je fantastičan. Uz njega obavezno kupujem  Body Butter with avocado& shea butter. Za sve vas koji imate svu kožu, sigurna sam da će vam prijati.
Moje otkriće na trzištu kozmetike je definitivno Melem za negu oštećene i ispucale kože. Znate, jedan od onih proizvoda koji su uvek uz vas i mežete ih kada god zatreba. Ja sam ga otkrila dok sam bila u drugom stanju, i od tada se ne razdvajam od njega.

kozmetika2Za Body Shop ne treba posebna najava. Ono što bih vam predložila je da samo izadjete iz poznatih okvira mirisa i prepustite se nekom potpuno novom. Kada udjete u Body Shop potražite MORINGU. U ovaj misris sam se odmah zaljubila. Za suvu kožu, odlične su njihove kreme, sapuni… Šta god da uzmete nećete pogrešiti, moj savet je MORINGA.

kozmetika 3Dolazimo do još jednog domaćeg proizvoda. Toliko je reči o alkoholu u stikovima, parfemima koje koristimo, i odlučuh se da probam NANA deo stik. Čula sam različita mišljenje, čak ste me i vi posebno pitali za ovaj proizvod. Iskreno, ne očekujte previše. Većina prirodnih stikova, koji su bez dodatka parfema ne mogu vam obezbediti celodnevnu svežinu. To je negde i logično. Ako želite da ga probate, zdrava hrana u  ulici Kralja Petra ima njihovu paletu različitih proizvoda.Cene su vrlo pristupačne, zato vredi probati. Ako ne očekujete previše, ovaj proizvod vam može značiti.

Ovo je bio jedan post namenjen svima koji imate suvu kožu, volite domaće proizvode koji su još kavlitetniji od stranih, i uživate u lepim mirisima.
Do sledećeg posta, u kom ću pisati o nezi lica, želim vam divan dan.Vaša Nataša.

kozmetika 4

Be first to comment