Mentorski program- 11,18,25. Maj

Ako želiš da razvijaš svoj rad u Online svetu, ali ne znaš kako da počneš, ako imaš dileme da li će te klijenti razumeti na pravi nači, ako želiš da saznaš efikasne načine kako da prezentuješ svoj rad – ovaj webinar će ti skratiti put u pronalaženju odgovarajućeg načina poslovanja i prezetovanja sebe. Ako se i ti suočavaš sa najvećim problemom i sumnjom svih koji su na početku svog putovanja u online business, a to su nesvesno usvojene misli i stavovi „društvene mreže nisu za mene, ne volim da se snimam, duhovnost i Online platforme ne idu zajedno, ne znam kako sve to kavalitetno spojiti, da li se to uopšte može spojiti, biću samo jedna/jedan u nizu, itd” – ovaj Webinar će ti pomoći u razbijanju te stigme. Uz detalje kao što su: koje su tehničke stvari koje treba da znaš, kako kreirati svoj proizvod, izgraditi poverenje, privući nove ljude, i na kraju naplatiti proizvod su samo jedni od činilaca koji mogu da ti obezbede uspeh u online poslovanju.

Gore navedene teme su samo neke od tema kojima ćemo se baviti na prvoj intenzivnoj radionici Moja Online Buisness filozofija.

Poslednjih 7 godina Nataša organizuje različit sadržaj na online platformama, Webinari,  Intenzivne radionice, časovi yoge su jedan deo repertoara kojim se Nataša uspešno bavi od 2013. godine. Sa više od 5000 ljudi koji su prošli kroz neki od programa, došlo je vreme da sa vama podeli svoje iskustvo i znanje na temu Online Business.

Za sve vas koji se bavite duhovnim tehnikama, yogom, tehnikama samopomoći, isceljenjem, fitnessom, nutricionizmom, motivacijom drugih… Ako ste umetnik koji želi da organizuje online radionice i webinare, ako ste profesor jezika ili radite sa decom… Za vas koji na bilo koji način možete da doprinesete poboljšanju kvalilteta života drugih ljudi, ova radionica je VAS.

Ovo nije tipična radionica o Online Marketingu. Cela radionica će se zasnivati na Natašinom iskustvu i konceptu po kom ona radi i prenošenju njenog iskustva vama. Akcenat će biti na prenošenju iskustva jedne osobe koja se već isprofilisala na društvenim mrežama i ostalim online platformama i koja želi da podeli svoje iskustvo u cilju da vam pomogne da i vi nađete svoje načine, sisteme i pravac poslovanja u online svetu. Online business pruža mnogo mogućnosti za rast i razvoj, ali samo onda kada ga razumete i naučite pravila po kojima funkcioniše.

Ovo je prvi Premium Product za sve vas koji imate ambicije da sebe pozicionirate u ONLINE svetu i da od sebe napravite BREND.

Radi se o sedmodnevnom mentorskom intenzivnom programu u kom će vas Nataša Vukoje voditi kroz sve korake kako bi kako usvojili, tako naučili i primenili novo znanje u vašem daljem radu.

Teme kojima ćemo se baviti:

 1. Natašina filozofija Online buisness-a
 2. Duhovnost i Online svet
 3. Strategija i vizija poslovanja
 4. Način komunikacije
 5. Društvene mreže
 6. Prezentovanje rada i Ličnosti
 7. Tehnika i tehnička podrška
 8. Trikovi u Online svetu
 9. Kreiranje i prodaja proizvoda
 10. Ostavrenje ciljeva
 11. Praćenje trendova

……..

Šta Koncept obuhvata?

*3 Live webinara koja će se održavati 11, 18, 25. Maja u 19h.
( live sadržaj će biti dostupan da mu se vraćate još 2 nedelje po završetku kursa)

*Domaće zadatke izmedju uključenja

*Članstvo u FB zatvorenoj grupi u kojoj će vam Nataša biti podrška 7 dana po završetku programa

*Praktično znanje i praktične korake

*Individualan pristup svakom članu kako bi Nataša mogla da da savete u skladu sa vašom situacijom

Agenda:

DAN 1.

 U prvom danu Nataša će objasniti sistem njenog rada, njene početke i čime se sve vodi kroz svoje poslovanje do današnjeg dana. Obrađivaće se teme kao što su: kako napraviti sistem koji funkcioniše, kako odrediti cilj, kako konstruisati kratkoročne i dugoročne planove. Ukazaće na najveće i najčešće zablude u online svetu i svetu duhovnosti i posle toga će te već biti spremni za konkretne korake.

DAN 2.

Društvene mreše,njihova važnost i inovacije. Kako kreirati sadržaj za različite kanale, kako odrediti grupe kojima se obraćamo. Govorićemo o kreiranju sadržaja, kvalitetu produkcije, editovanju  i prezentaciji. Razjasnićemo kako se kreira poverenje kod potencijalnih klijenata i koliko je važno pokazati poštovanje prema starim, trenutnim i budućim klijentima/saradnicima.

Dan 3.

Praktične stvari.

Kako snimiti kavlitetan video koji će privući pažnju. Kako povezati sav sadržaj koji imate kako bi kreirali sadržaj koji je kvalitetan i kome se veruje. Ovde ćemo govoriti o Online časovima, webinarina, radionicama… I naravno, formiranju cene i naplaćivanju svojih usluga.

Posle 3 LIVE uključenja sledi nedelja MENTORSKOG RADA. Kroz zatvorenu FB grupu Nataša će davati zadatke kako bi polaznici kursa sto brže usvojili  i primenili stečena znanja.

 Za vas koji želite da naučite nove stvari u ovoj oblasti, koji ste spremni da steknete novi ugao posmatranja online poslovanja, za vas koji želite da pozicionirate sebe u Online svetu, da se profesionalno bavite ovim načinom poslovanja, i ujedno naučite da prepoznate i koristite sve oko nas što imamo kao podršku – SADA JE PRAVO VREME.

-Sva snimljena Live uključenja biće vam dostupna 2 nedelje po završetku programa.

– Nataša će se u svakom videu baviti vašim ličnim pitanjima.

-Nedelja dana po završetku programa Nataša će pratiti Vaš rad kroz zatvorenu grupu na FBu, i biti vam na raspolaganju za sva pitanja i savete.

Učesće : 261e za uplate do 01. Maja . 333e za uplate posle 1. Maja

Za prijave i vise info možete pisati na natasawakeup@gmail.com

 

More from Natasa Vukoje

Razgovori sa SOBOM- 16,17,18.Maj

Razgovori sa SOBOM je najintenzivniji koncept namenjen svima koji žele još bolje...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *