Meditacija kao trend

Juče sam držala čas Kundalini yoge I pričai smo o meditaciji. Ovog puta samo dame su bile na času pa su i one bile slobodnije. Prva ruka podignuta: Ja mislim da nešto ne radim dobro, milion misli mi se javlja kroz meditaciju. Druga ruka podignuta: Ja meditiram već 6 meseci i ništa mi se posebno nije desilo…

I tako kako doživljavamo meditaciju tako i živimo. Opterećene da li nešto dobro radimo ili ne, da slučajno ne pogrešimo, jer Bože, šta ćemo onda. Ali kad već to nešto radimo, hajde odmah da vidimo rezultate, jer Bože, zašto ga radimo onda. I to bude odnos prema životu, nas žena u trci ka savršenosti, bez grešaka, ispunjavanja svojih i tudjih očekivanja, i na kraju očekujemo ishod onako kako smo mi negde u glavi iskonstruisale. Da vam kažem dame moje, ovo je siguran put ka trajnom nezadovoljstvu.

Život živimo, ne osvajamo ga i ne borimo se sa njim. Živimo poces, dan za danom,koji može biti više ili manje lep, ali to je vaš  život. Nije meditcija nikakva mudrost, ili aktivnost namenjena samo posebnim. To je prirodno stanje našeg bića, na koje smo mi zaboravili. Ona nije igrica iz nivoa pa da na kraju imamo nagradu, ona nije obaveza, moranje…. Ona je bi trebala da bude sastavni deo vašeg života. Pogotovo nije samo sedi, zatvori oči i ne misli ništa.

Ona je trenutak u kom ste svesni, dok perete sudove, slušate omiljenu muziku, bojite bojanku, trčite…

To je trenutak kada ste VI, neoptrećeni vremnom, ishodom, očekivanjem…. To je trenutak  kada se biće opusti i izgubite potpuno pojam o vremnu. Tada znate da ste u skladu sa sobom.

To je drage moje dame kada odlučite da volite sebe, kada radite na sebi, kada se menjate, naprdujete, prihavatate sebe sa svim manama i vrlinama.

I zato, u ovom ludom vremnu sa bezbroj očekivanja sa svih stana, nemojte sebi biti jos jedan šef!
Budite sebi najbolji prijatelj, pun razumevanja i podrške.
Jer svet je pun ljudi diktiraju pravila i propise. Budite sebi oslonac,  da kroz ovaj život koračate sa više uživanja.

Vaša Nataša.

Za više informacija o PERSONALIZOVANIM  Meditacijama možete pisati na:
natasavukoje333@gmail.com

 

 

Tags from the story
, , ,
More from Natasa Vukoje

Šta mi teško kada imam Strong i dobru organizaciju

Jučerašnji dan je dan u kojem sam sve rekorde oborila. Broj obaveza,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *