Magična zima u TC STADION

stadion 2

Polako smo počeli da odbrojavamo dane do Nove Godine. Sa dočekom Nove dolazi nam i svo ono uzbudjenje koje je neminovno, gužve, pune radnje, redovi… Koliko god da mi nekada to smeta, uživam u svakom danu u kojim počinje da se razvija praznično raspoloženje. Kada kažem Nova Godina, uvek mi je socijacija najveća jelka i sto šarenija. Takva je bas bila tog dana i u TC Stadion. Na poziv divnih dama iz Color Press Groupe, sa najvećim zadovoljstvom odazvala sam se pozivu da kitimo zajedno jelku. I to ne bilo kakvu jelku, nego jelku na koji će se kačiti pozitivne želje, afirmacije, misli…

Moram vam priznati da sam pozivom bila oduševljena. Sve moje simpatije posebno idu onim saradnicima koji svoj posao rade sa puno ljubavi, uvek sa višim ciljem kako bi učinili nešto dobro ili nekome ulepšali dan. Zato, svim budućim saradnicima, ako nemate viši, društveno-korisni cilj, teško se sa mnom dogovarati 🙂 Tako je i mene pozvala divna Jelena, sa željom da tog dana budem u TC Stadion, kako bih pomogla svim prisutnima da napišemo pozitivne želje, afirmacije za Novu Godinu.

Dan je protekao fantastično.  Toliko lepih želja je napisano, i svaka je izvukla moj najveći osmeh. Zamsilite želje: Za najlepše osmehe u Novoj Godini, za skladne odnose koji će nas učiniti boljim osobama, svim drugarima mnogo lepih igračaka u Novoj Godini…. i to su samo neke.

Bilo je uživanje pisati i družiti se sa divnim ljudima.
Ostavljam vas da uživate u prelepim fotografijama koje će vam dočarati delić atmosfere.

Do sledećeg javljanja budite mi nasmejani.

Vaša Nataša.

12

3

4

stadion 1

7

9

111

6

5

4 Comments

 • Reply December 12, 2014

  Tijana

  Divno Natasa!

 • Reply December 13, 2014

  Rendzi

  Kako bi bilo nego SJAJNO!!!
  Zao mi je sto nisam uspela da dodjem ali u mislima sam bila sa tobom <3

  • Reply December 14, 2014

   Natasa Vukoje

   Draga Renata, biće sigurno još prilika za druženje.
   Hvala puno 🙂

Leave a Reply