Kundalini Yoga čas- Hotel Zira 23.04. od 10-12h

Zira Nedelja
Sve vas koji ste obozavaoci Kundalini joge, ali vas koji po prvi put zelite da se upoznate sa čarima iste, pozivamo na radionicu Kundalini joge sa Natašom Vukoje, koje će se odrzati 23.aprila u 10h. u hotelu “Zira” u Ruzveltovoj ulici, broj 35.

Praktikovanje  Kundalini joge će vam pomoći da balansirate vaš endokrini sistem i da ojačate vaš nervni sistem, da otkrijete vaše stvaralačke sposobnosti. Čas Kundalini joge se sastoji iz kria, doboke meditacije i relaksacije. Ono što je specifično za Kundalini jogu, je to da ne postoji idealna poza, ne postoji ispravljanje i korigovanje za vreme rada.  Uz sve instrukcije učitelja za vreme časa fokusirani ste na sebe, na svoje telo i ono sto se dešava u vama. Suština je samo u vama, u pomeranju granica, uklanjanju blokada, povezivanju sa najčistijim delom vašeg bića.

Najčešće uz osmeh, nekada uz suze, ali uvek na kraju bude fantastičan osećaj. Jedno je sigurno svaku našu radionicu obeleži neverovatna razmena energije, i posle nje više ništa nije isto. Pridruzite nam se. Svi ste dobrodošli!

 

Učešće iznosi 1000 dinara, nakod 22.aprila iznos se povećava na 1400din.

Primalac: Udruzenje “Probudi se sada sa Natašom Vukoje”

Svrha uplate: učešće na radionici

Broj ziro računa je 265-6540310000230-95

Registracija učesnika počinje od 09:30h, tako da bi bilo pozeljno doći ranije. Ukupno trajanje radionice 10:12h.

OBAVEZNO proslediti fotografiju uplatnice na mail natasawakeup@gmail.com, i poneti je sa sobom na dan radionice.

Mesto je rezervisano, tek nakon registrovane uplate. U slučaju otkazivanja, ili ne pojavljivanja, novac se ne vraća. Radionici mogu prisustvovati samo osobe koje su unapred izvršile uplatu, uplate na licu mesta nisu moguće.

Potrebno je da ponesete sledeće:
– prostirka,
– ćebence ili neka marama kojom bi se ogrnuli.
– bela majica .
– nešto da pokrijete glavu u toku meditacije.
– radimo bosi i nije potrebno nikakva fizička spremnost.

Čekamo vas.

2

4

slika 1

7

 

Be first to comment