Kako izgleda sesija rekonektivnog isceljenja?

eric

U životu postoje stvari koje nikada nećemo moći racionalno da objasnimo, nikada nećemo moći da odgovorimo na pitanja, kako, zašto, na koji način…. Ali i bez tih odgovora one će da prave čuda. Onog trenutka kada zakoračimo u svet gde je sve moguće i ništa nije, shvatićemo da smo u velikoj prednosti, ovoreni za velike stvari i čuda.

Najveći broj vas, koji pratite moj sajt, postavljate mi pitanje: Kako izgleda sesija Rekonektivnog isceljenja?

Tokom sesija Rekonektivnog isceljenja se ne tretira određeni “problem” i  praktičar ne mora da zna zašto je klijent došao. To je metoda, pri kojoj praktičar ne dodiruje klijenta za vreme tretmana, već stvara određene uslove, tačnije praktičar stvara visoko kohertno polje oko klijenta. Kada vaša energetsko polje dođe u viši nivo usklađenosti, dolazi do oslobađanja energetskih blokada, pokretanja procesa samoiscelenjai vraćanja u ravnotežu. Treba znati da je ovo vrlo prijatan tretman, I da ga svaki klijent doživljava drugačije, na svoj način..

Rekonektivno isceljenje se radi u tri sesije i to u razmaku ne manjem od 8 sati (ciklus spavanja). Tokom sesija klijent leži na ledjima opušteno, u komotnoj odeći, ukoliko mu je potrebno stavi jastuk ispod nogu da bi mu ledja bila oslobodjena pritiska i kičma opustena. Zatim klijentu praktičar da upustva:

Zatvorenih očiju, posmatrate sta se dogadja na vašem emotivnom i mentalnom platnu, fizičkom telu… Recimo, pojavljuju se boje oblici nekada slike i vizije. Razne promene temperature, spoljne i telesne, talasi energije, dogadja sa da krene emocionalno ispoljavanje kao recimo ,smeh, plač i sl. To su sve normalne manifestacije i važe je samo da ih posmatrate , ne vezujete se za njih, već ih samo registrujete, osmotrite , zapamtite i kad završimo seansu , prenesete ih praktičaru.  Važno je da pre seansi ne govorite o problemu koji možda imate već kad zavrsite sve tri seanse, tada razgovaramo o o tome. U toku samih seansi se ponekad dogadjaju i nesvesni pokreti tela, kao i unutrašnji osećaji samih organa, i sl… često se razne ranije povrede ili problemi koje ste nekad imali samo jave kao recimo:  malo vas zaboli jajnik koji je recimo bio pod upalom nekad… nekad lomljena ruka, želudac se javi , ako je nekad gastritis bio prisutan, I slično.. to nije povratak oboljenja vec samo registrovanje energetskih promena koje ste tokom života imali. Nema straha da se išta loše moze desiti. Nema otvaranja očiju i ustajanja , prekidanja , tih pola sata koliko seansa traje. Tokom tih tri dana  moj savet je da se ne rade nikakve druge energetske sesije.

Već dve godine ja sesije radim samo na daljinu. Srećna sam što je sve veći broj klijenata koji se javljaju iz celog regiona, Evrope, sada slobodno mogu da kažem i sa drugih kontinenata. Srećna sam što nas Rekonektivno isceljivanje uči da ne postoje granice, postoji samo vera i poverenje, da svako dobije ono što mu je potrebno, i da isceljenje dolazi baš u obliku koji je nama potreban.

Jer, svi smo mi jedno i vrlo povezani.

Za više informacija možete mi pisati na info@natasavukoje.com

 

Zagrljaj.

N.

recon

Be first to comment