Full Moon ONLINE Workshop 23.Nov. od 20h-22h

Full Moon Nov.

Bliži nam se još jedan puni Mesec. Na nebu će se pojaviti 23.Novembra i to će biti idealna prilika da nam se pridružite na radionici koja će biti ONLINE.
To znači da ostajete u svom domu, i iz vašeg doma prisustvujete radionici uz LIVE video.

Kada je na nebu Mesec u punom sjaju, tada najviše utiče na psihičko stanje osoba koje u tom periodu mogu da osećaju pojačanu emotivnost, melanholičnost, ranjivost i spremnost da planu zbog najmanje sitnice. Postoje Mesečevi ciklusi, ciklusi prirode koje je bitno pratiti. Naš organizam se satoji 75% od vode, tako da je prirpdno da mesečevi ciklusi bitno utiču i na naš organizam. Unos lakše hrane je samo jedan on načina kako bi se organizam rasteretio i spremio za promene koji nosi Puni mesec.

To je dan kada je vrlo važno umiriti se, prepoznati sta se dešava na emotivnom nivou u telu. Često se desi da smo tog dana preaktivni, razdražljivi, moj savat svima je okrenuti se meditacijma tog dana kako bi došli do unutrašnjeg mira.

Na ovoj radionici ćemo se baviti KARMOM i prihvatanjem. Govorićemo o putevima duše, lunarnim promenama i fazama.
Kako se bliži kraj godine vrlo je važno razumeti kakve će se promene javljati u telu i naše je da ih primetimo razumemo i olakšamo sebi.
Po završetku radionice dobićete smernice po Lunarnom kalendaru za narednih 7 dana i Recept za Yogi dijetu kako bi očistili organzam i ubrzali varenje.

Lunarni ciklusi, a posebno Puni i Mladi mesec su satavni deo Kundalini yoge. Postoji veliki broj časova i meditacija koji su upravo namenjeni punom Mesecu. To je dan koji je najbolje posvetiti se meditativnom stanju. Raditi Kundalini yogu, postiti na vodi. Dobro je unositi dosta vode sa limunom i prepoznavati koje se emocije  javljaju toga dana.

Upravo zbog ovih stvari održaćemo radionicu, kada će se na nebu  pojaviti Pun Mesec.  Radionica će se sastojati od duhovnih i meditativnih vežbi. Ono što preporučujemo je da na dan ove radionice izbegavate unos teške hrane.

Radionica Punog meseca trajaće od 20 do 22h. Dobićete link na email par minuta pre 20h, na koji samo kliknete i odmah smo zajedno u sali. Važno je samo da imte dobru internet konekciju.

Rekviziti koju su vam potrebni za radionicu:

-papir i olovka
– ćebence ili neka marama kojom bi se ogrnuli.
– bela majica .
– nešto da pokrijete glavu u toku meditacije.

Cena 25e.

Radujem Vam se.

Nataša

full

111

Be first to comment