Full Moon Radionica 16.05.


Full Moon Workshop
16. Maj 20h-22h

Da li si primetila da u poslednje vreme reaguješ previše burno na različite situacije? Da li te pogadjaju možda i nebitne stavari, iako ne postoji realan razlog? Juče mi je drugarica rekla da se ne seća kada je poslednji put upoznala nekoga sa kim se povezala na emotivnom nivou. Ne mora da bude osoba suprotnog pola, nego je reč o osećaju koji imaš, da mislite isto, da možeš da podeliš svoje emocije i da znaš da te taj neko razume, bez dodatnih pitanja, pojašnjavanja.
Došlo je vreme promenu.

Maj mesec je vreme Emotivne transformacije!
Zašto?

Maj mesec kroz numerologiju i Kundalini Yogu je povezan sa našim srčanim centom. Vreme kada je najbolje raditi na otpuštanju potisnutih emocija, transformaciji postojećih i otvaranju za nove emocije koje ćemo osetiti. Ali još važnije je da maju mesecu imamo Lunarnu eklipsu za vreme Punog Meseca. To je vreme u kojem Sunce na trenutak blokira osvetljenje i stavra Puni Mesec, i direktno utiče na na emotivni ciklus i dozvoljava senci da otkrije šta je skriveno u našoj podsvesti i sprečava nas da jasnije vidimo situacije, regujemo drugačlije, stabilnije…
Lunarena eklipse Punog Meseca, usko je povezana sa emotivnim blokadama koje su duboko u nama. To je idealan momenat da pogledamo dublje u sebe, transformišemo i otpustimo emocije kojih nismo ni svesni, da su deo naše senke.
Pomračenja su retka jer se mogu desiti samo kada su Sunce, Zemlja i Mesec poravnati.
U ovim danima Mesec i Sunce su na potpuno drugim stranama Zemlje.

Kako će izgledati radionica?

Na ovoj radionici Punog Meseca posebnu pažnju posvećujemo emocijama i otvaranju srčanog centra. Radićemo set vežbi iz Kundlaini Yoge koji ima za cilj otvaranje emocija kroz sigurnost, govorićemo o ritualima koje je dobro da imaš uoči Punog Meseca, takodje kako je oranizam žene povezan sa Lunarnim promenama i zašto Puni Mesec utiče više na žene nego na muškarce. Meditacije koje ćemo raditi su posebno kreirane za Lunarnu Eklipsu i završavamo sa dubokom relaksacijom uz Kristalne kugle.

Da li si znala za svaka žena u organizmu ima 11 lunarnih centara i svaki od njih je aktivan 2,5 dana u toku meseca?
Ako ne poznajemo njihove promene, često možemo osetiti da smo kao emotivni vulkani, pa čak i da nam se raspoloženje menja bez realnog razloga.
Zato je važno da razumeš, da pored hormonskih promena postoje i Lunarne promene na mesečnom nivou koje utiču na tvoj organizam.

Kome je radionica namenjena?

Svima vama koje želite dublje da razumete svoju prirodu, svoje reakcije, emocije…
Vama koje želite da prestanete sebe da osudjujete zato što situacije doživljavate emotivno. Vama koje ste spremne da otpustite sve emotivne blokade i počnete da komunicirate iz srca.

Nikakav preduslov ne postoji, samo dobra volja i želja.

Šta ti je za radionicu potrebno?

Interenet konekcija.
Malo prostora u stanu, gde možeš da sedneš i radiš vežbe, ali i posle da legneš u dubokoj meditaciji.
Sveska i olovka.
Po završetku radionice dobićeš meditaciju koju je dobro da radiš narednih 40 dana.

Šta još treba da znaš?

  • Cena radionice je 33e.
  • Moguće je plaćanje putem kartice, uplatnice ili PayPala.
  • Ako ne možeš da budeš na radionici Live, ne brini! Dobićeš link i radionica će ti biti dostupna 3 dana.
  • Trajanje radionice je od 20h-22h.
  • Prethodno iskustvo ti nije potrebno da bi prisustvovala.

More from Natasa Vukoje

Kundalini Yoga čas- Beograd 17.januar

Novi početak, Nova Godina, nove želje i nove odluke. Sve je u...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *