30 minuta sa Natašom Vukoje- Emisija

sreca

Dragi moji,
U poslednjih nedelju dana veliki broj vas mi je pisao da ne razume kako emisija koju vodim funkcioniše, i to je bio razlog zašto posvećujem poseban post ONLINE emisiji 30 minuta sa Natašom Vukoje. Kao što sam već govorila, emisija je online, što znači da je gledate na svom kompijuteru, naravno ako želite 🙂
Kroz iskustvo u bavljenju REKONEKCIJOM i ličnim razvojem, došla sam na ideju da bi bilo vrlo korisno da radim emisiju u koju se može uključiti veći broj ljudi, kako bismo zajedničkim snagama uticali na kolektivno širenje sveti koliko je zapravo bitno da se bavimo sobom.

Živimo u čudnom vremenu, gde su merila vrednosti drugačija, gde se kvalitet vrednuje na “poseban” način, ali tako je kako je. Kako nebismo mi bili oni koji će samo da pričaju kako je televizijski program loš, kako nema ništa kvalitetno da se čuje, rešila sam da ne sedim skrštenih ruku.

Svakog utorka u 18h možete pratiti moju emisiju koja se bavi raznim temama koje mogu uticati na kvalitet vašeg života. Nikako mi nije cilj da vam nametnem svoje mišljenje. Moj jedni cilj je da vas navedem na razmišljanje,  da stavri počenemo da posmatramo iz drugog ugla, i najbitnije je da shvatimo da mi svi zaslužujemo da budemo srećni.

Zato, svakog utorka u 18h možete samo kliknuti na ovaj link-   http://bit.ly/30-minuta-sa-Natasom-Vukoje    upisete svoje ime i u sali smo zajedno.

Slobodno mi pišite, sve ono o čemu biste želeli da razgovaramo. Sigurna sam da je nekada dovoljna samo jedna prava rečenica i da nekome promenimo život. Zato, bitno mi je da znate da i u problemu niste sami. U tom trenutku kada i VI imate problem imam ga i ja, i Anja, Petar, Marija….

Budite sa nama i danas u 18h.

Želim vam divan dan.

Nataša

Be first to comment