Mali trikovi za velika putovanja

1 nevena

Poslednjih mesec dana, slobodno mogu da kažem, da sam više vremena provela u avionu nego kod kuće.
Ovog meseca je moj raspored bio posebno gust, i kad samo pomislim na relacije Beograd, Španija,  Beograd, Rim, Španija, uhh…
Trebalo je to organizovati. Verujem da su mnogi od vas ljubitelji putovanja, ali kada postoji gust raspored nekada ume da bude vrlo stresno.
Sećam se trenutka u Beču na aerodromu, vadim kartu za Rim a putujem za Palmu 🙂 I žena koja mi kaže: Vi ste promašili let.
Ohhh to neću nikada zaboraviti 🙂

Mnogi od vas su me pitali upravo, na koji način organizujem svoj žiovt i rešila sam da u ovom postu govorim o tome kako se najbolje pripremiti za putovanje i koji su to mali trikovi koji meni pomažu kada je reč o organizaciji.

Na prvom mestu, pogotovo ako je neki poslovni put upitanju, najbitnija stvar koju uvek imam sa sobom jeste moj rokovnik, i notesi. Imam ih nekoliko, i svaki je za određene stvari. Ja sam tip osobe koji sve do detalja zapisuje, i to je jedna od tajni uspešne organizacije.  Kod sebe uve imam rokovnik za online časove joge, rokovnik za klijente za rekonekciju i coaching, rokovnik za emisiju koju radim.
Kada putujem u neke meni privlačne gradove gde se održavaju seminari koje posećujem, tek tada mi je važno da napravim sebi plan, i razradim svoje vreme do detalja na papiru, jer ukoliko želim da posetim znametosti tog mesta to je jedini način da to uradim, a da pritom nešto ne zaboravim.

Na drugom mestu, je pakovanje stvari. To mi je bilo uvek najteže, ali sada ide mnogo lakše jer sam pronašla odličan metod. Uvek znam koliko dana ću negde biti, i moj savet vam je da tačno smislite kombinacije koje će te nositi tih dana.  Uvek ponesem samo onu gardarbu koja mi je neophodna i nikada je nema previše u mom koferu. To zateva malo prakse, jer mi žene uvek imamo ono: A da ponesem za svaki slučaj 🙂 Više toga nema, toga je bitno da se oslobodimo.

I na trećem mestu, takođe vrlo važna stavka je to šta poneti od kozmetike, odnosno nege za lice i telo.  Važno mi je da imam kod sebe svoju kupku za telo, svoj sapun, preparat za čišćenje lica, svoj šampon. Slozićete se, ta kozmetika zauzima prilično velik prostor u koferu. Verujem da ima vas koji možete da menjate preparate dok ste na putu, i tu vam zavidim. Meni to nikako ne prija. Zato sam ja otkrila najmanja putna pakovanja Nevene Leskovac,  i priuštila sebi zadovoljstvo da na bilo kom mestu na ovoj planeti da se nalazim, imam kod sebe preparate koji mi pomažu da moja koža ne pati. Znate i sami koliko sam ljubitelj domaćih proizvoda, pa svakako tu svrsvam i njihovu kremu za nokte i Deo Cream.
Njih sam pronašla u Lilly drugerijama i u Aroma marketima.

Ovo su bili samo mali trikovi, koji sigurna sam, mogu i vama da pomognu u organizaciji vaših putovanja.
Ako ništa drugo, da se ne opterećujemo nebitnim stvarima 🙂

Šaljem vam svima najlepši pozdrav, do sledećeg putovanja, koje je vec za 5 dana  🙂

Zagrljaj, najlepši.

N.
2 nevena
3 nevena

Be first to comment