Život pod stresom i putevi samopomoći

Posle Jutarnjih kafa, i mnoštva videa na mom YT kanalu, projekat koji je čekao svoje vreme jeste upravo serijal: Život pod stresom i putevi samopomoći. 

Veliki broj informacija možete naći na mom sajtu i u videima, ali oni su više teoretske prirode, no sada je vreme da uradimo nešto konkretno, praktično, i da sebi olakšamo u različitim stresnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo. Stres je postao sastavni deo naših  života, ali mislim da ga ne trebamo tako olako prihvatati. Samo je bitno da prepoznamo situacije koje su za reagovanje i kada je vreme da uradimo nešto konkretno po tom pitanju. Cilj ovog serijala je upravo da ovladamo određenim tehnikama, vežbama, i savetima kojima možemo sebi pomoći u stresnim situacijama.  Ovde nije reč o tome da morate da posedujete određena znanja o tome, već je reč o dobroj volji da li želite da olakšate sebi ili ne. Već u prvoj epizodi serijala bavimo se temom: Bol u gornjem delu leđa, to je bol koji žene, ali i muškarci, najčešće osete, a ono što mene zabrinjava je to što ga prihvatamo kao nešto normalno. Nikome na ovoj planeti nije dato da se navikava na bol koji nije prirodan, zato je važno da osvestimo zašto se javlja bol, zbog čega baš u gornjem, a ne u donjem ili srednjem delu leđa… Šta nam bol poručuje, i na koji način možemo da ga uklonimo i olakšamo sebi…

Svake srede od 20h imaćete prilike da pogledate novi video na mom youtube kanalu.  Znate da volim vaše sugestije za nove teme, tako da budite slobodni da u komentaru napišete koju biste tehniku ili savet vi voleli da čujete za neke vaše životne, svakodnevne situacije.

Za život sa što manje stresa.

Vaša Nataša

Marketing-Yoga

Be first to comment