Želite da počnete da meditirate kod kuće?

25529950_10212739865184956_59821929_n

Dragi moji, sve veći broj vas mi piše sa željom da udjete dublje u svet meditacija, da ovaldate tehnikama, da naučite da meditirate…
Toliko sam puta rekla da je meditativno stanje potpuno prirodno stanje našeg bića, ali često telo i um imaju poteškoća da ga prihavate.
Onog momenta kada napustimo sve predstave o meditaciji koje imamo, kada se otvorimo za nove tehnike, vežbe, različite vidove meditacija, vi ste na pravom putu. Često se desi da nemate vremena za yogu, da možda i ne žeiite da je praktikujete, ali da imate želju da meditciju uvrstite u svoju svakodnevnu aktivnost.

Upravo je to bio razlog zbog kojeg sam i kreirala ovaj INDIVIDUALNI program.

Program je namenjen svima koji želite da udjete dublje u svet meditacije ili da napravite svoje prve korake kako bi naučili da meditirate. Koncept je zasnovan na potpuno individualnom pristupu svakom pojedincu.

Sastoji se iz 3 sesije koje obavljamo putem skaypa. Praksa je da imamo jednu sesiju nedeljno koja traje 45/60minuta. Po završetku svake sesije dobijete zadatke koje je potrebno da uradite na dnevnom nivou do sledeće sesije.

U periodu od 21.dana, koliko je potrebno da organizam prihvati novo stanje, naviku, promenu, proći ćemo kroz različite vidove meditacija, praktičnih vežbi za umirenje I opuštanje sa ciljem da ponadjemo upravo ono sto vašem biću najviše prija.

Po završetku pograma, u skladu sa vašim životnim izazovima, dobijate personalizovanu meditaciju koja se radi 40 dana.

 

Program uključuje:

3 Skype sesije u trajanju 45/60minuta

Zadatke po završetku svake sesije za narednu nedelju.

Materijal, vežbe, tehnike disanja I opuštanja u pisanoj formi.

Personalizovanu meditaciju  koja se radi  40 dana.

Cena programa: 333e

 

Za sve dodatne infrmacije, zakazivanje termina možete mi pisati na mail info@natasavukoje.com

Vaša N.

 

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0004

IMG_1869

 

 

 

Be first to comment