Nova Wake Up radionica- 16.maj u 12.30h

wake up

Bliži nam se još jedna Wake Up radionica. S obzirom da se vidjamo jednom mesečno uvek imam sličan osećaj, uzbidjenje i radost se mešaju. Svesna sam koliko svaki susret sa novim članovima, i ponovno vidjanje sa onima koji su već dolazili predstavlja za mene pravi izazov. Pitali su me u jednom intervju: Šta je cilj Wake Up radionice? Dala sam odgovor, ali potpuno sam posle svesna bila da je to bio samo deseti deo pravog odgovora.

Ne postoji jedan cilj, postoji 100 ciljeva samo ako je osoba spremna. Onoliko koliko ste spremni toliko ćete i uzeti od Wake UPa. Suština je da naše telo dovedemo u balans. Da otkrijemo u kojim delovima tela je energija blokirana, da dovedemo naše biće do potpunog mira kako bismo uspeli da izbacimo sve ono što nam nije potrebno. Način života nas odvalči na sve strane sem na onu koja je najbitnija, KA NAMA SAMIMA. Kroz Wake UP program naučićete da meditirte, izbacićete stres, nervozu, i otvoriti svoje biće za sve ono što je lepo i pripada vama.
Posebna priprema za radionicu ne postoji. Bitno je samo da imate želju i da radite na sebi. Uz lagane vežbe koje imaju za cilj umirenje, oslobodićete se bola u vratnom delu, ledjima, poboljšaćete protok energije u celom telu i povratićete energetski balans.

Ovog puta radionica će biti održana na novoj lokaciji, u srcu Vračara, u Kalenićevoj 1, na drugom spratuu AnaRado yoga prostoru.
Održavanje 16.maj u 12.30h.
Lokacija   Vračar.
Trajanje radionice 2h.
Cena 20e.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju mesta možete nas kontaktirati na info@natasavukoje.com.

Vidimo se uskoro 🙂 Ja se baš radujem…

Vaša N.

Be first to comment