Naš početak godine

Natasa Vukoje_u3a9687

Ako se po početku godine cela godina poznaje, biće onda 2018. posebna. Mada, kada malo bolje razmislim, ništa manje od posebne godine ni ne prihvatam, jer sve je stvar našeg izbora. Kao što sam vam obećala, početak ove godine biće potpuno drugačiji. Jučerašnje jutro smo proveli u divnom ambijentu Cafe Doncafea u šoping centru u Rajićevoj ulici.
Uz najlepše koktele od kafa, ukusne kolače i pozitivne vibracije.
Svaki put kada organizujemo ovakve događaje vlada posebna energija. Moj moto je uvek,  onoliko koliko dajemo sebe, vrati nam se isto ili mnogo više. U jučerašnjem danu davali smo zagrljaje, osmehe, i zbog toga sam posebno srećna. Energija se ne može prepričati, ona se može osetiti na licu mesta, zato se neću ni truditi da je prepričavam.
Divne fotografije je napravio moj fotograf Boško Karanov koji se trudio da zabeleži one najsitnije detalje koje su učinile jučerašnji dan posebnim. Obećala sam prisutnim ljudima da se dve stvari kod mene ni u ovoj godini neće menjati, to je dobra kafa i moja frizura 🙂 Postoje detalji koje ne želim da menjam!

Znate koliko volim jutarnje rituale, i koliko su ti trenuci za mene posebni i dragoceni. To želim svima vama u Novoj Godini, da pronađete što više vremena za sebe i da radite stvari koje vas ispunjavaju. Da se rasteretite griže savesti jer posvećujte vreme sebi. Da prihavtite da sebi trebate da budete nahbolji prijatelj, i da čuvate sebe! Želim vam da se mnogo više smejete i grlite, da obratite pažnju na detalje u vašem životu, na sitnice koje SVE znače.  Da se ne zadovoljavate polovičnim stvarima, da učite, rastete i napredujete.
Da pijete najbolju kafu, a najbolja je ona koja se vama najviše dopada.

Ostavljam vas da uživate u fotografijama i vidimo se uskoro, na nekoj od narednih jutarnjih kafa.

Vaša Nataša & Doncafe

 

Natasa Vukoje_u3a9763

Natasa Vukoje 1_u3a0227

Natasa Vukoje 1_u3a0171

Natasa Vukoje_u3a9557

Natasa Vukoje 1_u3a0043

Natasa Vukoje 1_u3a0002

Natasa Vukoje 1_u3a0217

Natasa Vukoje_u3a9574

Natasa Vukoje_u3a9595

Be first to comment