Moj prirodni izbor je PurityBox

1 slika

Svi ste već dobro upoznati sa činjenicom da sam velika pristalica prirodne nege, naravno,  koliko je to moguće u današnje vreme. Toliko je poznatih kozmetičkih brendova, iza kojih stoje najrazličitija poznata imena,  ali sam se sve vreme  pitala gde su svi ti nekomercijalni proizvodi, koji se ipak mnogo više okreću kvalitetu i prirodnoj nezi. Baš kada sam pomislila da neću nači nešto što će zadovoljiti moja očekivanja, prijateljica mi kaže: Da li si čula za PurityBox, tebi će se definitivno dopasti.
To je bio moj prvi susret sa PurityBoxom. Oduševljenju nije bilo kraja, i zato svoje utiske delim sa vama.

Purity Box je ONLINE klub, koji nam svima omogućuje da prirodnu kozmetiku kupujemo online. Moram priznati,  prvi put kada sam posetila njihov sajt bilo mi je teško da se odlučim šta bih prvo poručila da probam od proizvoda.  PurityBox je u tom momentu bio najpraktičnije rešenje.Članstvom u njihovom klubu (ovde možete videti detalje za učlanjenje), imamo mogućnost da za 1400rsd poručimo mesečni box u kojem dobijete različite proizvode, različitih brendova koje možete da testirate. Aprilski box je potpuno fantastičan! Sve miriše na leto, voće…

Sve moje simpatije poklanjam ulju za negu lica i tela od Marelice, koji proizvodi Dr Pasha. Kada biste samo mogli da osetite taj miris. Sećam se kada sam ga prvu noć nanela na telo, a Djurdja mi kaže: mama mirišeš lepše od svih gumenih bombona. Već sam u par navrata pisala da imam vrlo suvi kožu, tako da je ovo ulje opravdalo svako moje očekivanje.

pasha

U aprilskom boksu sam još dobila Nikel ulje za nokte sa avokadom, bez konezervanasa. Dva testera, Biomedis masku I piling za lice I Kemis maslac za telo. Dr Pasha sapun kukuruz I eukaliptus, I nezaobilaznu pufnu za tuširanje. Ono što je nabitnije da znate, je da baš ovakav Puritybox možete poručiti do 22.aprila OVDE.

ulje ya nokte

Naravno,  ja nisam odeolela a da uz box ne probam I odstranjivač šminke oko očiju sa ružom I hidrantnu masku sa narandzom. Rešila sam da se malo bolje upoznam sa prozivodjačem NIKEL. Iznenadiće vas koliko je odstranjivač šminke gust I kompaktan, što mom licu savršeno prija. Svaki proizvod na kojem piše bez konzervansa, kod mene zauzima posebno mesto na polici, tako je i sa ovim odstranjivačem za šminku.

Masku za lice još uvek nisam probala. Znam samo da je moja mama rekla posle prvog korišćenja, baš sam ovako nešto tražila. Ja ću je probati koliko već večeras, I odmah vam javljam utiske.

nikel2

Javite mi koji se vama dopadaju proizvodi iz PurityBoxa, šta ste poručili I predložite I meni.

Ja već čekam sledeći box koji će mi stići u maju. Do tada ću Djurdji mirisati na najlepše gumene bombone, I uživati u svim mirisima prirode.

Želim vam svima nasmejan dan!
Vaša N.

Be first to comment