Lepota je u nama

111

Mislim da ću svima dosaditi koliko govorim o tome koliko je bitno da volimo sebe i da smo sebi na prvom mestu. I znate šta, nikada neću prestati to da govorim. Uzrok svakog problema, nezadovoljstva, povredjenosti jeste nedostatak ljubavi prema sebi. Govorila sam u svom videu  OVDE koliko je bitno da zavolimo I prihvatimo sebe I šta nam spoznaja, da sebi budemo na prvom mestu donosi.
U skladu sa svim već rečenim, dozvolite sebi da uživate u lepim stavrima, naviknite se da ugadjate sebi, ispunjavate želje, budite nežni prema sebi. Sva lepota ovog sveta je u malim stavrima I stvarima koje su već tu oko nas, ali bitno je da budemo svesni I prisutni kako bismo mogli da ih primetimo.

2222

Nedeljno popodne posvećujem sebi I lepim stvarima. Pijem jutarnju kafu u svom omiljenom lokalu, vidjam se sa ljudima koji mi prijaju, I uživam u sebi. Istraživajući po FBu, I moru lepih stvari, otkrijem Rendzi Cookies. To je bila ljubav na prvi pogled! Koliko boja, oblika, ljubavi… moraju biti moji. Sećam se trenutka kada je paket stigao. Kao malo dete, otvaram kutiju, znam kako izgledaju, jer sam ih ja birala, shvatam da želim da taj trenutak uzbudjenja traje I traje… Volim taj osećaj. Otvaram kutiju, I lepši nego na slikama, izvlače moj najveći osmeh na lice. Postoje ljudi koji stvaraju bajke, I to ukusne bajke. A svi mi mozemo biti deo njih.  Nedalja sa najlepšim slatkišima, kutijom želja, mojom sveskom, traje… Baš po mojoj meri, I trajaće koliko god ja želim,jer ja sam ta koja bira.

333

Uzimam svoju kutiju želja. Želim  da odputujem na jedno mesto o kojem već dugo sanjam. Ne smem vam reći koje je mesto u pitanju, kažu neće se ostvariti želja. Našla sam sliku u novinama, isekla, I ubacila u kutiju. Nećete verovati, 3 fotografije sam izbacila iz kutije, one su se ostvarile. Zato, ako niste napravili svoju kutiju do sada, izaberite neku posebno lepu, koja će biti samo vaša. A možete otići i na neki hobi kurs. Moju kutiju sam sama napravila, zato je za mene i posebna.  U Ateljeu Milene Čvorović, za sve vas koji želite da stvarate, ima različitih kurseva. Moj predlog je decopague kurs, u koji sam se ja potpuno zaljubila. Kao malu pomoć dajem vam VIDEO, imate sva upustva ako želite da napravite svoju kutiju.

I u svoju omiljnu SVESKU pišem: Hvala na predivnom danu. Hvala što imam izbor da biram stvari koje me čine srećnom. Hvala svim ljudima oko mene koji su sastavni deo moje bajke.  Hvala što mogu da osetim uzbudjenje I uživanje u mali stvarima, što znači da sam živa…. Hvala, hvala, hvala…. Hvala tebi što čitaš ovaj tekst.

Do sledećeg javljanja budite mi nasmejani.
Vaša N.

IMG_20140921_184204

2 Comments

  • Reply September 22, 2014

    Tijana

    Hvala i tebi draga Nataša što me svaki put iznova oduševiš nekim lepim tekstom.Hvala!!!

Leave a Reply