Kundalini joga

natasa najavaKundalini joga se naziva još i joga svesti. Ona je dinamičan i moćan alat koji je dizajniran da nam omogući iskustvo na nivou duše.
Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamični pokreti, vežbe disanja, meditacije, pevanje mantri. Praktikovanje  Kundalini joge će vam pomoći da balansirate vaš endokrini sistem i da ojačate vaš nervni sistem, da otkrijete vaše stvaralačke sposobnosti.

Ono što je specifično za Kundalini jogu, je to da ne postoji idealna poza, ne postoji ispravljanje i korigovanje za vreme rada.  Uz sve instrukcije učitelja za vreme časa fokusirani ste na sebe, na svoje telo i ono sto se dešava u vama. Suština je samo u vama, u pomeranju granica, uklanjanju blokada, povezivanju sa najčistijim delom vašeg bića.


„U Kundalini jogi najvažnija stvar je vaše iskustvo. Iskustvo se dešava u tvom srcu. Ne postoje reči koje mogu da zemene iskustvo. Vaš um može da prihvati reči ili ne,  ali vaša svest neće prohvatiti samo reči“ – Yogi Bahajan.

Redovnim praktikovanjem Kundalini joge  dobićete dopunsku unutrašnju snagu i lakše ćete moći da otklonite posledice stresa. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolišete sebe, svoje misli i osećanja. Pomoći će vam da se oslobodite od strahova, loših navika, pomoći će vam da budete spokojni i da se osećate dobro i sigurno.

Jedini pravi put u ličnom razvoju je put ka sebi. Samo kroz iskustvo I pomeranje granica bićemo bliži sebi I svoj radosti koja sleduje svkog od nas.

Sve informacije možete dobiti putem maila info@natasavukoje.com i na br. 0648831819

SatNam

Nataša

kundalini 2

slika 1

 

 

1 Comment

 • Reply September 1, 2016

  Mira

  Da li drzite radionice Kundalini yoge u Novom Sadu?
  Da li imate retrieve prgram negde?
  Namaste
  Mira

Leave a Reply