KAKO PRONAĆI SEBE I OPSTATI U ONLINE POSLOVNOM SVETU? 17. i 18. jun

IMG_1779

Mentorski program 17. i 18. Jun

Ovaj program je namenjen trenerima za lični razvoj, life coachevima, psiholozima, motivacionim govornicima, praktičarima različitih energetskih tehnika, joga učiteljima, i svima koji zele da savladaju veštine kako se najbolje prezentovati i pozicionirati sebe u online svetu.
Nije bitno da li već imate radno iskustvo ili ga tek stičete. Jedini uslov je da želite sebe i svoj posao da prezentujete na najbolji način.

Mentroski program se konceptualno radi u malim grupama, od najviše šestoro ljudi, zasnivaće se na individualnom pristupu sa Natašom Vukoje.

Na insistiranje mnogih njenih kolega, Nataša je organizovala ovaj mentorski program sa ciljem da kroz svoje dugogodišnje iskustvo i trud koji je fokusirala na online svet i rad na daljinu, kroz online časove Kundalini joge, coaching seanse, rekonekciju, aktivnom i uspešnom prezentovanju svog rada na društvenim mrezama, doprinese poboljšanju vašeg poslovanja. Kroz svoje iskustvo nastojaće da podeli praktične savete kako sebe prezentovati kroz video sadrzaj, kako ostvariti prepoznatljiv način komunikacije, kako dobiti poverenje vaših pratioca, kako biti drugačiji? Kako funkcionišu platforme kao što su YT, blog, društvene mreze, odnosno video i tekst forme. Nakon prvog dana dobićete određene zadatke za svakog ponaosob, koje morate spremiti do sledećeg dana, i u nedelju sledi praktični deo, gde će se individualno prolaziti sa svakim klijentom. Nedelja će takođe biti rezervisana za Natašino odgovaranje na vaša pitanja i bavljenje svakim klijentom pojedinačno.  Imaćete neophodne informacije, i jasnu viziju na koji način da razvijate sebe odnsno svoj brend kroz ONLINE platforme.

Budite sigurni da sebe i svoj rad možete da prezentujete na najbolji način u ONLINE svetu.
Budite sigurni da baš VAŠI potencijalni klijenti čekaju na Vas.
Vi ste ti koji pravite sledeći korak.

Za više infrmacije i rezervacije mesta možete nam pisati putem maila   natasawakeup@gmail.com

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0011
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0009

 

Be first to comment