Kako nastaju i kako se uklanjaju energetske blokade? 3-4.april

 20937946_10211831486276051_1398799387_n

Ova je tema koje često obrađujem jer je od izuzetnog značaja. Podrazumeva način na koji privlačimo stvari, situcije, ljude u naš život. Na koji način stvaramo energetske blokade? Šta mi tu možemo da uradimo?

Pre svega želim sa vama da podelim svoj stav o energiji. Posle dosta godina rada sa klijentima sa sigurnošću mogu da kažem da je početak i kraj svega što nam se dešava u životu ništa drugo nego energija . Ako se pitate kakva je vaša energija kojom vibrirate, samo se osvrnite i pogledajte kako vam izgleda život, svakodnevnica, koliko ste zadovoljni stvarima koje radite. Ove stvari podrazumevaju vaše energetsko stanje. Emotivne situacije svako od nas drugačije proživljava, ali većina tih situacija izaziva šok za organizam. Od banalnih situacija, kada je neko u prevozu bio grub i neljubazan prema vama, do svađa sa partnerom ili roditeljima.. Svaka od ovih situacija budi osećaj napetnosti u stomaku, grudima, i kada sve to prođe na emotivnom nivou, ostaje fizički bol u telu. Takođe ako se vratimo u detinstvo, setite se situacija i emocija koje ste potiskivali u sebi. Zapitajte se, gde je sve to smešteno, gde su sve te emocije? Energetske blokade upravo podrazumevaju strahove koji vam se javljaju, bol u grudima, stomaku, sve ono na fizičkom nivou što vam se javlja, a duboko je potisnuto u vama. Tada vam telo daje znak da ne može više da skuplja, da mora nešto da se promeni. To je suština.

Više o emotivnim blokadama saznaje na na  ONLINE intezivnoj radionicu Kundalini joge, koja će biti održana  03. i 04.aprila.

Imaćemo dva časa, prvi ce biti 3.aprila u 19h, i drugi u sredu 4.aprila u 5.30h ujutru.
Rano jutro uz izlazak Sunca je  najbolje vreme za energetsku transformaciju i oslobadjanje potisnutih emocija.

Tema radionice je: Uklanjanje energetskih blokada i dovođenje tela u energetski balans. Za sve vas koji želite da otpustite potisnute emocije ili da prepoznate gde vam se nalaze blokade na fizičkom nivou, ova radionica će vam upravo ukazati put.

Više informacija o radionici dobićete klikom na link u nastavku teksta.

Radujem vam se.

Natša

ONLINE radionica 3-4.april

Be first to comment