Full MOON workshop 25.septembar

 

Full najava

Pozivamo vas na Full MOON Online Workshop, 25.Septembra od 20h.

Kada je na nebu Mesec u punom sjaju, tada najviše utiče na psihičko i emotivno stanje, pa se često desi da osećate pojačanu emotivnost, melanholičnost, ranjivost i spremnost da reagujete i zbog najmanje sitnice. Postoje Mesečevi ciklusi, ciklusi prirode koje je bitno pratiti. Naš organizam se satoji 75% od vode, tako da je prirpdno da mesčcevi ciklusi bitno utiču i na naš organizam. Unos lakše hrane je samo jedan on načina kako bi se organizam rasteretio i spremio za promene koji nosi Puni mesec.

To je dan kada je vrlo važno umiriti se, prepoznati sta se dešava na emotivnom nivou u telu. Često se desi da smo tog dana preaktivni, razdražljivi, moj savat svima je okrenuti se meditacijma tog dana kako bi došli do unutrašnjeg mira.

Ja pratim Lunarne cikluse već 7 godina. Usaglašavanje  sa promenama u prirodi bitno je poboljšalo moje zdravsteno stanje i slobodno mogu da kažem olakšalo život. Jer, prepoznajete šta se dešava u Vašem organizmu, razumete, i ne maltretirate sebe.

Lunarni ciklusi a posebno Puni i Mladi mesec su sastavni deo Kundalini yoge. Ovog 25.septembra organizujemo prvu Online radionicu i cilj mi je da upravo razvijamo svest koliko je bitno usaglasiti se sa promenama koje se dešavaju oko nas u prirodi. Cilj jeste da se ovaj tip radionice održava svakog dana kada je Puni mesec, i samim tim svi učesnici i dobijaju smernice za narednih 7 dana po lunarnom kalendaru.

To je dan koji je najbolje posvetiti se meditativnom stanju. Raditi Kundalini yogu, postiti na vodi. Dobro je unositi dosta vode sa limunom i prepoznavati koje se emocije  jevljaju toga dana.

 

Upravo zbog ovih stvari rešila sam da u utorak 25.septemba, kada će se na nebu će se pojaviti Pun Mesec organizujem radionicu.  Radionica će se sastojati od duhovnih i meditativnih vežbi. Ono što preporučujemo je da na dan ove radionice izbegavate unos teške hrane.

Radionica Punog meseca trajaće od 20 do 22h. Dobićete link na email par minuta pre 20h, na koji samo kliknete i odmah smo zajedno u sali. Važno je samo da imate dobru internet konekciju.

Rekviziti koju su vam potrebni za radionicu:

-papir i olovka
– ćebence ili neka marama kojom bi se ogrnuli.
– bela majica .
– nešto da pokrijete glavu u toku meditacije.

Cena 25e.

Prijave i info: natasawakeup@gmail.com

full

 

Be first to comment