FULL MOON radionica 21.mart od 20h

Bliži nam se Puni Mesec u Martu. Ovog puta pokazaće se na nebu 21.marta i moći ćete da uživate u njegovom punom sjaju 3 dana. Mart je mesec koji je u znaku broja 3, i ujedno ćete moći  da primetite TROUGAO u svom ponašanju i reagovanju.
Često u Martu možete da primetite modele ponašanja koji se ponavljaju. Npr. u odrdjenoj izazovnoj ili emotivnoj situaciji možete da prometite kako odreagujete vrlo burno, emotivno čak i prenaglašeno. Već u narednom trenutku, svi vi koji ste već na svom putu menjanja, primetićete GLAS razuma, koji u tom trenutuku već zna da takva reakcija nije bila potrebna, i da nije trebalo tako da reagujete. I dolazimo do trećeg dela, koji čini naš troguao, a to je da često u sebi, a nekada i na glas, odmah pronadjemo makar 3 objašnjenja, i potvrde, zašto je ipak dobro što smo tako odragovali.

Može biti vezano za svadje i rasprave sa partnerom, navike u ishrani, navike vezane za fizičku aktivnost, posao, način razmišljanja… Ali je vrlo važno da prepoznate ovaj troguao.

Kao što vidite, ovo je obrazac ponašanja koji može da se ponavlja u mesecu Martu.

Zato je veme Punog Meseca idelno za rad  sa mislima koje su u podsvesnom, i koje će u Martu, a posebno za vreme Punog Meseca biti dominantne.

Pridružite nam se na ONLINE radionici koja će biti 21.marta od 20h-22h.
Govorićemo o navikama koje je teško da menjamo. Kako afirmacijama možemo da utičemo na našu svakodnevnicu, i da li su samo afirmacije dovoljne.
Kroz čas Kundalini yoge pokrenućemo energiju celog tela, raditi na ukalnjanju energetskih blokada i čišćenju podsvesti.

Po završsetku radionice svaki učesnik dobija meditaciju koju je dobro da radi 40dana.

Učešće: 25e, posle 17.marta cena se uvećava na 30e.

Prijave na: natasawakeup@gmail.com

Vidimo se uskoro.

Nataša Vukoje

full-moon

Be first to comment