Full Moon 21.januar NEW BEGINING

Januar
21.januara održaćemo prvu ONINE radionicu Punog Meseca u 2019. godini. Ono što je potrebno za početak godine je da se usaglasimo sa energetskim promenama i svim onim što se dešava u našem okruženju. Ako govorimo o novim koracima, novim odlukama, pravo vreme za to je vreme Punog Meseca. Puni mesec će se pokazati na nebu 20. Januara i traje 3 dana. To je vreme kada je najbolje umiriti se, okrenuti se sebi, meditaciji, tehnikama disanja.
Energija meseca Januara je energija uzemljenja i vraćanja sebi. Ono na šta ćemo posebno obratiti pažnju na ovoj radionici jesu upravo tehnike kako se možemo uzemljiti, vratiti sebi i svojoj izvornoj snazi. Bavićemo se i tehnikama disanja, Kundalini jogom, meditiranjem, postavkom kratkoročnih i dugoročnih ciljeva za sam početak godine, i kako realizovati iste.
Ono što će zaokružiti ovu radionicu i dati joj posebnu energiju jeste grupno isceljenje, kao i uklanjanje energetskih blokada.

Prdružite nam se! Možete biti na bilo kom mestu na ovoj našoj planeti Zemlji, sa vremsnkom razlikom i bez, svi ste dobrodošli jer je radionica ONLINE.
Vi ostajete u udobnosti svog doma, i putem linka koji dobijete radite radionicu uživo sa mnom.

Rekviziti koji su potrebni za čas:
-bela majca
-strunjača/prostirka
-ćebence kojim ćete se ogrnuti u toku gruone relaksacije.

Učešče iznosi 25e.
Prijave se vrše na email: natasawakeup@gmail.com

Radujemo vam se.

Natasa

full

Be first to comment