Da li ste romantični?

1

Jutro. 7.40h.

Spremam se za konferenciju Moje novo Ja. Razmišljam, kako najbolje, u što kraćem vremenskom periodu približiti REKONEKCIJU svim ljudima koji prvi put čuju za pojam REKONEKCIJA. Dosta pitanja, papir, olovka…. I zastajem na trenutak.
Uzimam svoju omiljenu šolju u ruke, turska kafa, mirise lepse nego ikada… u tom trenutku počinje jedna on meni tako romantičnih pesama.
Da li je biti romantičan u modi???
Da li su muškarci koji su tako romantični manje muškarci??
Upoznali ste na FB Damu iz sokaka…. Ulazim na njen profil (OVDE)…Hejj, toliko pratilaca za kratko vreme, znam kada je počela. Ali to nije samo romantika, to su duboke emocije, u kojima se svako od nas prepoznaje. Toliko ljudi deli njene stihiove…. To je u svima nama, to znam.

Da ljubav je u svima nama. Prepoznajemo je u nečijim stihovima, u nečijem status, pesmi…. Ali ona je deo nas. Naše biće je prepoznaje. Možda je došao red na vas. Da uzemte papir I olovku I napišete nešto lepo I poklonite dragoj osobi,ma nije bitan papair, može I sms poruka.

Koliko ljubavi samo ima u svakom od nas! I samo ako je budemo davali, ona će imati prostora da raste I da se širi… da preplavi ovu planetu.

Da li ćete početi danas???

Vaša N.

jutro
4
2
3

Be first to comment