Budi sama svoj vodja na putu do cilja- webinar 22.o6.

Da li si ikada postavila sebi pitanje ko sam ja? Koja je moja suština? Da li si  bila u situaciji da želiš da radiš na sebi, da se razvijaš ali ti je teško da napraviš prve korake?

Iz iskustva kroz rad sa klijentima, postoji situcija koja se vrlo često ponavlja kod dama. Želimo da promenimo nešto u životu, da pokrenemo naš posao, imamo ideje, želimo da promenimo  navike… Ali nam je najteže da napravimo prve korake. Često se desi i da napravimo prve korake ali brzo stanemo, kao da nemamo istrajnost, upornost da nastavimo dalje.
Tada budemo oni što stoje sami sebi na putu do ostavrenja svog cilja.

Još ako dodamo sve ono što smo slušali od našeg okruženja: Pa od toga se ne živi, nadji siguran posao pa se onda bavi time, niko još nije uspeo sam, za sve je potrebna veza…. Naravno da je najsigurniji put da odustanemo .

To su razlozi za odustajanje, lakše je da ne napravimo odredjene korake nego da prihvatimo da će period koji je ispred nas biti neizvestan. Nije bitno da li je reč o poslu, emotivnim, porodičnim odnosima. Najlakše je da se samo povučemo i ostanemo nezadovoljni.

A da li mislite da je to put kojim treba da se ide?

Ukoliko si se pronašla makar u jednoj od ovih  I situacija, upravo je ovaj WEBINAR pod nazivom “Sam svoj vođa na putu do cilja” za tebe.

Ovo je prvi webinar koji je namenjen samo damama, jer smatram da žena može biti kompletna samo ako je unutar sebe srećna  I ispunjena, ukoliko zna šta želi I ukoliko teži ka tome.

Na ovom webinaru ja neću pričati o marketinškim trikovima, kako da razvijete svoj biznis, ja ću pričati o duši. Kako da verujete u sebe, kako da pronađete svoju suštinu, to je često vrlo teško, ali upravo ćemo pričati o tome kako istraživati i doći do onoga što nas ispunjava I pokreće. Kako izaći iz zone udobnosti, i ne odustati kada je teško.

Po prvi put ću podeliti sa vama moju  priču od samog početka. Kako su izgledali moji počeci, sve ono što se nije videlo, I što sam vešto krila. Govoriću o strahu koji se javljao na početku, nedoumicama, nesigurnosti.  O mojim padovima I o mojim ustajanjima. Verujem da sve ono što ćeš čuti može samo da ti bude vetar u ledja, da široko raširiš svoja krila I poletiš. Ali stavrno poletiš!

Ovaj webinar uključuje i meditaciju koja je namenjena otkrivanju i jasnoći svoje suštine.

 

Da li želis da budeš sam svoj vodja na svom putu do cilja?

 

WEBINAR
Petak 22.jun od  19h-21h.
Učešće 27e.

Prijave I info: natasawakeup@gmail.com

najava vodja

Be first to comment